di t/m vr 12.00 tot 17.00 uur en zaterdag 11.00 tot 17.00 uur | Bel ons : 06-54792275

Gerdine Duijsens

"Always tango with you"

Always tango with you Vergroten

Details

Gegevens van "Always tango with you"
 

Techniek Gemengde techniek op linnen
Jaar 2014
Afmeting 170 x 70 cm
Prijs € 1450.00
Kunstuitleen Huur  : € 14.50
  Spaar : € 29.00

 

 

Vraag direct een proefplaatsing aan

Biografie van Gerdine Duijsens

Gerdine DuijsensGerdine Duijsens. Feestelijk kunstschilder en moeder van drie dochters.

Eigenlijk was een groot gezin het hoofddoel in haar leven. Pas toen de tijd er rijp voor was, gaf ze haar talent alle ruimte. ”Er komen vele kansen langs in je leven, daar moet je voor open durven te staan. Je hoeft niet alles aan te grijpen, maar als je het doet, maak er dan ook iets van.” Gerdine is geboren in Utrecht (1951), studeerde aan de kunstacademie te Utrecht en de academie der schone kunsten te België.
Synthese tussen figuratief en abstract.
Dikke dames en dolle situaties. Figuratie en abstractie worden verenigd in het vrolijke bonte palet van Gerdine Duijsens. De eet- en drinktaferelen hebben geen vooropgezet plan. Geïnspireerd door een kleur of een gevoel ziet de kunstenares de hilarische figuren, die onder de verf op haar zaten te wachten, te voorschijn komen. Kleur, gevoel, harmonie en beweging bepalen het beeld. Met gevoel voor humor brengt Gerdine Duijsens met haar werk een emotie teweeg bij de beschouwer. De taferelen krijgen verrassende details door gebruikmaking van gemengde technieken. De wijnfles wordt voorzien van een echt etiket en met een Rolex sticker krijgt het dameshorloge glans. Met kleurnuances en enkele zwarte lijnen komen de feestgangers tot leven.
Gerdine Duijsens maakt ook grote abstracte doeken. Daarin worden de vormen losgelaten en wordt de beschouwer meegevoerd in de beweging van bonte kleuren.
Bel ons direct!