Nieuw in Kunstuitleen Voorburg

Maria de Vries

Maria de Vries is een kunstenares met een ´zeer geliefd´ breed oeuvre.

Dit schilderij, zojuist nieuw in de collectie, heeft dan ook als titel ´Amazing´ en behoort zeker tot één van haar mooiste schilderijen.q

De afmeting is 100x150, prijs is € 2300,00


Dit werk is ook te huur! (kunstuitleen: huur € 23,00 + spaar € 46,00 p.mnd)


Peter Donkersloot

De befaamde Amsterdamse kunstenaar ´Peter Donkersloot´ heeft weer een aantal zeer mooie monotype's vervaardigd, waaronder deze zeer fraaie 'Marilyn Monroe'.

Op dit werk heeft Peter eerst de achtergrond geschilderd waarna de afbeelding eroverheen is gezeefdrukt. Vervolgens voegt hij handmatig fraaie accenten aan en met de bijzondere doorgeschilderde lijst krijgt dit werk zijn eigen karakter.

De afmeting is 110x110, prijs is € 2595,00
Dit werk is ook te huur!


Claus Costa

Claus Costa´s werken hebben als doel de hedendaagse chaos van beelden waarin we leven te organiseren, betekenisvol te maken en (waarom ook niet) mooi!

Klassieke thema's, iconen, beroemdheden zijn zijn uitgangspunten. Dit prachtige doek met Marilyn Monroe afgebeeld is opgebouwd uit diverse materialen.

De afmeting is 130x130, prijs is € 1990,00.
Dit werk is ook te huur!Gerdine Duijsens

Dikke dames, dolle situaties, met een groot gevoel voor humor, kleur en beweging is wat Gerdine Duijsens schildert.
Zeer herkenbare volijke dagelijkse taferelen.

Met enkele soepele zwarte lijnen en verfijnde details brengt ze haar figuren die onder de verf zaten te wachten tot leven. Gezelligheid, een hapje, een drankje, in de wereld van Gerdien is het een vrolijke boel. Relaxt & Salute  zijn de titels van deze 2 nieuwste kunstwerken in oplage. De werken zijn gedrukt tot over de scheprand op handgeschept papier en daarna met de hand bewerkt. De afmetingen van deze werken zijn 70x175x3 en kunnen op diverse manieren worden ingelijst.

Opgezet op een linnen frame is de prijs € 1450,00

Deze werken zijn tevens te huur!


Hub Peters

Deze gepassioneerde limburgse kunstenaar schildert voornamelijk zijn geliefde Zuid-Limburgs landschap.

Glooiende heuvels met daarin zijn bekende witte huisjes zijn zijn handelsmerk. Er zijn weer 4 van zijn nieuwste schilderijen bij ons binnen gekomen waaronder dit prachtig werk.

Afmeting 50x150, prijs is € 1560,00.
Dit werk is ook te huur!

Bel ons direct!